Author Topic: Posting Replys  (Read 1388 times)

Offline russcole

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Posting Replys
« on: February 06, 2006, 06:03:44 AM »
I am having a problem when I try to reply to posts.
I must be doing something wrong.
I have been typing my reply then preview it before posting. Then  posting, I get an error message that says I have allready posted but it does not appear.
Someone please help as I would like to reply.
                     
                                  Russ.

Offline Nick

  • Nick Daws
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5920
  • Retired from running MWC but still writing!
    • View Profile
    • Entrepreneur Writer
Re: Posting Replys
« Reply #1 on: February 06, 2006, 06:17:24 AM »
Hi Russ

When, after having composed your reply, you click on Preview, you should see your posting as it will appear on the forum at the top of the screen. Below this you will see the compose message field. If there is anything you want to change, edit this as usual. You can then either click on Preview again to see the effect of your changes, or click on Post (to the left of the Preview button). Your reply should then appear under the original message. Note that you may need to scroll down the page to see it.

Hope that helps, but do post again if not!

Nick

P.S. Remember that, if you are posting to a thread which already has a lot of messages, you may need to go to page 2 or 3 to see your message. All replies appear at the very bottom of the most recent page.
« Last Edit: February 06, 2006, 06:19:52 AM by Nick »
Check out my writing blog at www.entrepreneurwriter.net. I also have a new UK personal finance blog called Pounds and Sense.